TUULILASIN VAIHTO

HENKILÖ- JA PAKETTIAUTOIHIN SEKÄ TYÖKONEISIIN

Olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä autolasipalvelu. Teemme tuulilasien ja takalasien vaihtoja henkilö- ja pakettiautoihin sekä työkoneisiin Huittisissa. Vaihdamme pitkällä kokemuksella ja ammattitaidolla lasit ajoneuvojen merkistä, mallista ja iästä riippumatta.


Käytämme ensisijaisesti laadukkaita NordGlass -laseja.

MILLOIN TUULILASI TULEE VAIHTAA?

Jos tuulilasissa on halkeama, useampi kuin kolme kiveniskemää, tai jos kiveniskemä sijaitsee alle 5 cm:n päässä lasin reunasta, lasi on vaihdettava. Myös vakuutusyhtiöt hyväksyvät näissä

tapauksissa lasin vaihdon.

KYSY TARJOUS OMAAN AUTOOSI!

Keskihintainen tuulilasin vaihto töineen maksaa noin 200-450 euroa. Hinta määräytyy auton merkin ja mallin mukaan, mutta myös lisäominaisuudet vaikuttavat hintaan. Saamme uuden lasin jopa seuraavaksi päiväksi ja asennamme sen nopeasti ja ammattitaidolla autoosi.

Ota yhteyttä ja kysy lisää, tai pyydä tarjous lasin vaihdosta, puh. 044 056 6386 tai lasipaja@dnainternet.net. Voit myös ottaa yhteyttä oheisella lomakkeella.

Tarvitsemme autostasi seuraavia tietoja:

  • auton merkki
  • vuosimalli
  • korimalli esim. sedan, hatchback tai farmari
  • lasin värisävy esim. kirkas tai sävytetty
  • mahdolliset lisävarusteet esim. antenni, sade- tai valotunnistin, lämmitys, kamera

KUINKA PALJON TUULILASIN VAIHTOON ON VARATTAVA AIKAA?

Tuulilasin asennusaika on noin 2 tuntia, mutta lasiliiman kuivumisajan takia kokonaisaika on noin 5-6 tuntia. Pääsääntö on, että tuulilasin vaihtoon kannattaa varata yksi työpäivä, eli jos tuot autosi aamulla, voit noutaa sen iltapäivällä.

TUULILASIVAKUUTUS

Tuulilasivakuutus on nykyisin aika yleinen, varsinkin uusissa autoissa. Tarkista omasta vakuutusyhtiöstäsi, onko autossasi lasivakuutus!

Jos autossasi on tuulilasivakuutus, tee vahinkoilmoitus omaan vakuutusyhtiöösi ja varaa sen jälkeen vaihtoaika soittamalla 044 056 6386 tai sähköpostitse lasipaja@dnainternet.net.

Tuulilasin vaihtopäivänä annat meille vahinkonumeron ja maksat mahdollisen omavastuun. Loppuosasta lähetämme laskun suoraan vakuutusyhtiöösi. Huom! Jos autossasi on lasivakuutus, niin muista tehdä vahinkoilmoitus ennen lasinvaihtoa.

Ehjä tuulilasi lisää ajoturvallisuutta ja vaikuttaa positiivisesti auton jälleenmyyntihintaan!