LIUKUOVET JA PEILILIUKUOVET SEKÄ LASISEINÄT

Liukuovet ratkaisevat pienissä tiloissa ovien aukeamisongelman, koska ne liukuvat tilaa viemättä sivuun. Ne ovat myös loistava ratkaisu moneen tilanjakopulmaan. Peililiukuovet taasen viimeistelevät sisustuksen ja avartavat tilaa. Lasiseinä tilanjakajana tuo avaruutta ja valoisuutta kotiin ja toimistoon. Se jakaa huoneen ja eristää ääntä, mutta ei vähennä valoa.

Tyylikkäitä liukuovia on saatavana monilla eri lasivaihtoehdoilla, joita voidaan myös yhdistellä toisiinsa. Suunnittele mieleisesi kokonaisuus useista erivärisistä kehyksistä ja lasivaihtoehdoista.

Suosituin mallimme on kirkas peililiukuovi kehystettynä joko valkoisilla tai hopeisilla kehyksillä – ajaton malli, joka on helppo yhdistää erilaisiin sisustustyyleihin.

Liukuovet suunnitellaan aina yksilöllisesti tilan ja asiakkaan toiveiden mukaan. Kaikki lasi- ja peiliosat ovat turvakalvolla varustettuja tai karkaistuja turvalaseja, joten niitä voidaan käyttää huoletta myös lastenhuoneeseen.

Myymme ja asennamme lasiseinäjärjestelmiä kiinteinä tai liukuvina ja/tai avautuvina lasiseininä. Kiinteään lasiseinään on helppo yhdistää joko liuku- tai käyntiovi.

Valikoimastamme löytyy mm. laadukkaat Mirror Line -liukuovet. Katso ao. esittelyvideolta miten nopeasti ja helposti liukuovien asennus tapahtuu.

Ota yhteyttä ja kysy tarjous. Tarvittaessa tulemme suunnittelu- ja mittauskäynnille!