SISUSTUSLASITUS

Sisustuselementtinä lasi on keveä, helppohoitoinen ja klassisen tyylikäs vuodesta toiseen ja siksi sitä käytetäänkin jatkuvasti enemmän osana modernia sisustusta. Huittisten Lasipaja Oy toimittaa ja asentaa sisustukseen ja kalusteisiin tarvittavat lasit ammattitaidolla ja mittatilaustyönä sekä koteihin että julkisiin tiloihin.

VÄLITILALASIT KEITTIÖÖN, KODINHOITOHUONEESEEN JA WC-TILOIHIN

Välitilan lasi on näyttävä ja samalla erittäin toimiva vaihtoehto perinteiselle laatoitukselle. Lasitettu seinä on myös hyvin käytännöllinen siivouksen ja hygienian kannalta.

Varsinkin remonttikohteissa taustamaalattu lasi on hyvä ja helppo ratkaisu, koska pohjien ei tarvitse olla viimeisen päälle huoliteltuja. Taustamaalatusta lasista ei näy läpi, joten sen voi asentaa myös vanhan laatan päälle. Välitilan laseilla voit esimerkiksi suojata lasin alle tulevan tapetin tai valokuvan.

Välitilan lasit valmistetaan yleensä 4 tai 6 mm karkaistusta turvalasista.

Optiwhite-laseja käytetään, kun halutaan optimaalinen värintoisto (Optiwhite kuvassa oikealla; lasissa ei ole lasille ominaista vihreyttä). Kuvassa näkyy optiwhite-lasin ja tavallisen lasin sävyero.


Ohessa yleisimmät värivaihtoehdot keittiön välitilalasiksi. Lasi voi olla kirkasta, värillistä tai maalattua. Kysy lisää eri vaihtoehdoistamme!
Ota yhteyttä ja kysy tarjous. Tarvittaessa tulemme suunnittelu- ja mittauskäynnille!

Tämä on suositeltavaa erityisesti, jos lasiin tarvitaan reikiä esimerkiksi pistorasioita varten. Ammattitaitoiset asentajamme hoitavat mielellään myös asennuksen.

LIUKUOVET JA PEILILIUKUOVET SEKÄ TILANJAKOSEINÄT

Liukuovet ratkaisevat pienissä tiloissa ovien aukeamisongelman, koska ne liukuvat tilaa viemättä sivuun. Ne ovat myös loistava ratkaisu moneen tilanjakopulmaan. Peililiukuovet taasen viimeistelevät sisustuksen ja avartavat tilaa. Lasiseinä tilanjakajana tuo avaruutta ja valoisuutta kotiin ja toimistoon. Se jakaa huoneen ja eristää ääntä, mutta ei vähennä valoa.

Tyylikkäitä liukuovia on saatavana monilla eri lasivaihtoehdoilla, joita voidaan myös yhdistellä toisiinsa. Suunnittele mieleisesi kokonaisuus useista erivärisistä kehyksistä ja lasivaihtoehdoista.

Suosituin mallimme on kirkas peililiukuovi kehystettynä joko valkoisilla tai hopeisilla kehyksillä – ajaton malli, joka on helppo yhdistää erilaisiin sisustustyyleihin.

Liukuovet suunnitellaan aina yksilöllisesti tilan ja asiakkaan toiveiden mukaan. Kaikki lasi- ja peiliosat ovat turvakalvolla varustettuja tai karkaistuja turvalaseja, joten niitä voidaan käyttää huoletta myös lastenhuoneeseen.

Myymme ja asennamme lasiseinäjärjestelmiä kiinteinä tai liukuvina ja/tai avautuvina lasiseininä. Kiinteään lasiseinään on helppo yhdistää joko liuku- tai käyntiovi.

Ota yhteyttä ja kysy tarjous. Tarvittaessa tulemme suunnittelu- ja mittauskäynnille!

SAUNAN LASIOVET JA -SEINÄT

Lasiovilla ja -seinillä saat saunastasi helposti tunnelmallisen, valoisan ja modernin. Lasin avulla sauna ja kylpyhuone yhdistyvät avaraksi kokonaisuudeksi. Saunan lasiseinät tehdään mittatilaustyönä aina kohteen mukaan. Lasina käytetään 8 mm karkaistua turvalasia, joka takaa saunojille parhaan käyttöturvallisuuden.

Lasivaihtoehtoja on useita: kirkas lasi, kuvio-, koriste- tai sävylasi.

Meiltä löytyy myös runsas valikoima erilaisia saranoita, lasiheloja, vetimiä sekä alumiinikiskoja.

SUIHKUSEINÄT JA -NURKKAUKSET

Turvallisesta karkaistusta lasista valmistetuilla laseilla suojaat muut pesutilat sekä pesu- ja kuivausrummut suihkun vesiroiskeilta. Lasinen seinä toimii myös tyylikkäänä tilanjakajana.


Suihkuseiniä on saatavana mittojesi mukaan kirkkaasta, pronssisesta, harmaasta ja erikoiskirkkaasta (low iron) lasista valmistettuna. Halutessasi saat suihkuseinän lasit osittain tai kokonaan etsattuina, hiekkapuhallettuina tai erilaisilla kuvioilla.

Suihkuseinien kiinnikkeet ja saranat ovat tyylikästä ja kestävää kromia joko mattana, harjattuna tai kiiltävänä. Valittavana on lukuisia eri malleja ja vaihtoehtoja.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

TAKANEDUSLASIT

Viimeistele tulisijasi tyylikkäästi kestävällä ja paloturvallisella takaneduslasilla!

Valittavanasi on kirkas tai värillinen turvalasi, joka sulautuu kaikenlaiseen sisustukseen.

Takaneduslasien etukulmat ovat pyöristettyjä sekä reunat fasettihiottuja.

Takaneduslasien minimisyvyys on 400 mm, paloturvallisuusmääräyksen mukaisesti. Lasi on 6 tai 8 mm paksua, karkaistua turvalasia, joka kestää putoavat takkapuut ja normaalin kävelyn.

PEILIT


Peilit tehdään asiakkaan antamien mittojen mukaan joko leikattuina tai kiiltoreunahiottuina. Teemme tilauksesta myös fasettihiottuja peilejä.

Väreinä kirkkaat ja värilliset peilit (pronssi ja harmaa). Peileihin voidaan asentaa kiinnityslistat joko alumiinisena, kromisena tai valkoisena.

Peilin taakse voi myös laittaa turvakalvon, jolloin se on turvallinen, koska pysyy rikkoutuessaan yhtenäisenä. Peilin paksuudeksi voit valita 3, 4 tai 6 mm.
Halutessasi saat vaikka kokonaisen peiliseinän! Kuntosalipeilit ovat 4 mm turvakalvoitettua kirkasta peiliä. Ne kiinnitetään seinään ylhäältä ja alhaalta j-listoilla.

PÖYDÄN LASIT

Lasista syntyy helposti hoidettava pöytätaso, oli kyseessä sitten ruoka- tai olohuoneen pöytä. Esimerkiksi vanhasta ovesta tehdyn pöydän päälle lasilevy on tyylikäs valinta.

Lasivaihtoehtoina ovat normaali, kirkas, extra kirkas (optiwhite), pronssi ja savunharmaa sävylasi, sekä taustamaalatut lasit, joita saat RAL-värikartan väreissä. Lasit voidaan leikata haluamaasi muotoon, esimerkiksi pyöreäksi tai ovaaliksi ja niihin voidaan tehdä kiiltoreuna- tai fasettihionta.

Pöydänlasina käytetään yleensä 6 mm karkaistua turvalasia, koska se kestää noin kymmenen kertaa paremmin kuin tavallinen lasi. Karkaistu lasi menee hajotessaan pieneksi muruksi, joten se on turvallinen myös lapsiperheelle.

LASIHYLLYT JA VITRIINILASIT

Lasi on tyylikäs hyllymateriaali. Meiltä saat mittojesi mukaan lasit kirjahyllyihin ja vitriineihin.


Hyllyn käyttötarkoitus määrittää lasin paksuuden. Kiinnikejärjestelmät on suunniteltu pääasiallisesti 8 mm paksuiselle lasille.

HYÖDYNNÄ KOTITALOUSVÄHENNYS

Sisustuslasitusten asennustyö yksityisasuntoon on verotuksessa kotitalousvähennyskelpoista työtä. Laskun erittelystä näet helposti työn osuuden. Kuulumme myös ennakkoperintärekisteriin, joka on edellytys vähennyksen saamiseksi.

Lue lisää kotitalousvähennyksestä ja sen hyödyntämisestä verottajan sivuilta.