PARVEKE- JA TERASSILASITUKSET, LASIKATTEET -JA KAITEET

Huittisten Lasipaja Oy on erikoistunut parveke- ja terassilasituksiin sekä lasikatteisiin -ja kaiteisiin. Meiltä saat suunnittelun, mittauksen sekä asennuksen ammattitaidolla saman katon alta.

Myymme ja asennamme Nika-parvekelasituksia sekä Lukkan GL-liukulasituksia.

Lasitus pidentää kesäaikaa

Terassi- ja parvekelasit pidentävät terassien ja parvekkeiden käyttökautta, sekä antavat kotiin mukavasti lisätilaa niin kerrostalossa, omakotitalossa, rivitalossa kuin kesämökilläkin. Lisälämmittimen avulla saat tilat ympärivuotiseen käyttöön.

Lasitus antaa suojaa

Lasitus suojaa lumelta, vesisateelta, tuulelta, pölyltä ja ötököiltä, etkä joudu jatkuvasti siivoamaan terassia/parveketta lumesta ja roskista. Terassi pysyy siistinä ja terassikalusteet hyväkuntoisina, kun sade, lehdet ja roskat jäävät ulkopuolelle. Samalla suojaat parvekkeesi ja terassisi rakenteet.

Lasitus eristää kylmää ja vaimentaa liikenteen melua

Lasitus eristää pakkasella kylmää, joten voit saavuttaa tuntuvaa energiansäästöä. Helteellä lasit puolestaan pitävät kuuman ilman asunnon ulkopuolella. Lasien ansiosta myös kotiisi kantautuva liikenteen melu vaimenee.

Yleisin käytetty lasityyppi on kirkas karkaistu 6 mm turvalasi. Saatavilla olevat lasivaihtoehdot ovat float (tavallinen rakennuslasi), karkaistu- tai laminoitu lasi. Laseja saa myös eri sävyisinä, tummennettuna, huurteen estolla, uv-suojattuna, etsattuna tai hiekkapuhallettuna.

Kehykset ovat pulverimaalattua alumiinia, joten ne kestävät hyvin Suomen sääolosuhteita.

Alumiiniprofiilien vakiosävyt ovat valkoinen, harmaa, mattamusta ja anodisoitu alumiini, mutta halutessasi saatavana ovat kaikki RAL-kartaston värit.


PARVEKELASITUS

Kotimaiset Nika-parvekelasit asennettuina

Meiltä saat kotimaiset Nika-parvekelasit, jotka kestävät aikaa ja suomalaisia sääolosuhteita. Liukulasitus on suunniteltu mahdollisimman helppokäyttöiseksi ja toimintavarmaksi.

PARVEKELASITUKSEN HYÖDYT
  • saat käyttöösi helposti lisätilaa ja monikäyttöisemmän oleskelutilan
  • pöly, vesi, lumi, melu ja ötökät pysyvät loitolla
  • säästää lämmityskustannuksissa
  • nostaa kotisi arvoa

TERASSILASITUS

Edustamme kotimaisia ja korkealaatuisia Lukkan liukulaseja. Lukkan liukulasit on suunniteltu kestävien, mutta keveiden terassilasitusjärjestelmien rakentamiseen.

Lukkan terassilaseilla on 5 vuoden rakennetakuu.

TERASSILASITUKSEN HYÖDYT
  • kaunis, viihtyisä ja monikäyttöinen lisätila aikaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn
  • estää veden, pölyn ja lumen pääsyn terassille
  • voit nauttia kesäillasta ilman ötököitä, tuulta ja sadetta
  • säästää lämmityskustannuksissa
  • nostaa kiinteistösi arvoaLukkan-liukulasit

Lukkan GL -liukulasit on varustettu yksinkertaisella lasilla ja ne soveltuvat eristämättömiin tai vähän eristystä vaativiin tiloihin. VTT:n testaama Lukkan GL pitää hyvin sateen ja tuulen. Ne on suunniteltu mahdollisimman helppokäyttöisiksi ja toimintavarmoiksi.

Suljettuna profiilit ovat kiinni toisissaan, muodostaen näin useasta elementistä yhtenäisen seinän, joka on tiivis eikä kolise.

Pystypuitteeton tai pystypuitteellinen

Terassilasituksen avattavat lasiseinät voidaan toteuttaa kahdella erityyppisellä järjestelmällä. Yleisimmin käytetty on pystypuitteellinen liukulasitus. Pystypuitteettomassa lasiseinässä lasien välissä ei ole pystylistoja, joten näkymä on esteetön.

Lukkan Termo

Termo-liukulasituksella terassitilat saadaan lämpöiseksi. Lukkan Termo -liukulasit on varustettu kaksinkertaisella eristyslasilla ja niiden tyypillisimpiä käyttökohteita ovat ympärivuotisessa käytössä olevat terassit sekä viherhuoneet.

Lukkan Termo toimii normaalin liukulasin tapaan, mutta vaakaprofiileissa ja liukukiskoissa on kylmäkatkot.

Lukkan liukulasin lukitus

Lukkan-terassilasien lukitsemiseen on useita vaihtoehtoja.

Vetonuppi on edullinen vaihtoehto sisäpuoliseen lukitukseen. Avaimeton sisäpuolinen painosalpa on siisti ja turvallinen valinta, kun tarvitsee lukitusta vain sisäpuolelta käsin. Ulko- ja sisäpuolisiin lukituksiin on saatavilla sarjoitettu Abloy® Sentry -lukitus, joka mahdollistaa, että käytössäsi on yksi ja sama avain ulko-oveen ja terassille.

TERASSIMATOLLA LISÄMUKAVUUTTA

Dry Step® Termomatto on ainutlaatuinen kylmien lattioiden lämmittäjä lasitetuilla terasseilla ja parvekkeilla. Pintamateriaali on kestävää neulehuopaa, joka on jaloillesi miellyttävän tuntuinen ja helppo pitää puhtaana. Maton eristepohja on hengittävää erikoissolumuovia, joka ehkäisee tehokkaasti kylmyyttä. Se on helppo asentaa eri kohteisiin, sillä sitä ei liimata lattiaan, vaan se pysyy paikoillaan kitkapintansa ansiosta. UV-suojattu materiaali ei haalistu auringonvalossa.

Termomatto on loistava valinta myös muille kylmille lattioille: kellaritiloissa, asuntovaunuissa, veneissä tai teollisuuslaitosten lattioilla.


LASIKATTEET

Lasikate antaa terassille suojan lisäksi valoa ja tilantuntua. Katemateriaalina lasi on muoviin nähden huomattavasti pitkäikäisempi ja helppohoitoisempi.

Katteeseen tulevan lasin vahvuus riippuu kattoniskojen jaotuksesta, katon kaltevuudesta ja olosuhteista (esim. lumi). Katteen lasivahvuus määritetään tapauskohtaisesti, mutta yleensä

käytetään 8 mm paksua karkaistua turvalasia.

KAIDELASITUKSET

Toteutamme erilaisia kaide­ratkaisuja sekä sisä- että ulkokoh­teisiin, kuten portaikkoihin ja terasseille. Kaidelasien suunnit­telussa tulee ottaa ulkonäön lisäksi huomioon turvalli­suusmääräykset.

Kaiderungoissa käytämme turvallisia ja kestäviä materi­aaleja, kuten alumiinia tai ruostumatonta terästä. Kaidela­situksiin on useita eri värivaihto­ehtoja.

OLISIKO SINUN PARVEKKEELLASI TAI TERASSILLASI JO LASITUKSEN AIKA?

Ota yhteyttä ja pyydä ilmainen suunnittelu- ja mittauskäynti!

Teemme terassi- ja parvekelasien toimituksia ja asennuksia noin 50 kilometrin säteellä Huittisista. Me käymme paikan päällä mittaamassa ja autamme sinua suunnittelussa sekä parhaan ratkaisun löytämisessä.

Terassien ja parvekkeiden lasitukset suunnitellaan aina tapauskohtaisesti ja toimitetaan valmiiksi asennettuna. Mittauskäynnin jälkeen saat tarjouksen lasituksesta kokonaispakettina, johon kuuluu suunnittelu, valmistus, asennus ja käyttöopastus.

Annamme mielellämme lisätietoja ja autamme kaikin tavoin, jotta voit tehdä haaveistasi totta!


Soita 044 - 056 6386, lähetä sähköpostia osoitteeseen lasipaja@dnainternet.net tai yhteydenottopyyntösi ao. lomakkeella

Referenssikohteemme Tampereella

HYÖDYNNÄ KOTITALOUSVÄHENNYS

Terassi- ja parvekelasitusten sekä kaiteiden asennustyö on verotuksessa kotitalousvähennyskelpoista työtä. Näet helposti työn osuuden laskun erittelystä. Kuulumme myös ennakkoperintärekisteriin, joka on edellytys vähennyksen saamiseksi.

Lue lisää kotitalousvähennyksestä ja sen hyödyntämisestä verottajan sivuilta.